Községünk a Facebookon
Wilkommen

Útépítés

HAZAI TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULÓ FEJLESZTÉSEK

Elindult az Erdőkertes, Béke utca útépítés I. üteme. Részletek

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megyében. Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás?

PANASZKÜLDÉS

Családok Otthonteremtési Kedvezménye - minden információ egy helyenCSOK Blog

Közétkeztetés

Közétkezéssel kapcsolatos ügyintézés a következő e-mail címen: kertesetkezes@gmail.com

Helyi-Sport.hu

Hírek információk az erdőkertesi sportéletről.

www.helyi-sport.hu
MOST BEÉPÍTÉSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL!

Csapadékvíz projekt

Belterületet veszélyeztető vízfolyások és belvízcsatornák felújítása, építése Erdőkertesen

Pályázati azonosító: KMOP-3.3.1/B-10-2010-0032

További információ

Csatorna beruházás

Szennyvíztisztító telep bővítés, korszerűsítés és csatornaépítés a veresegyházi agglomerációban.

Pályázati azonosító: KEOP-1.2.0/2F/09-2009-0023

További információ: szennyviztarsulas.hu

http://erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotatorgk-is-228.jpglink
http://erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotator2gk-is-228.jpglink
Progress bar
A+ A A-

A helyi polgárőr csoport az országban elsőként szerveződött egyesületek egyikeként 1991.-ben alakult meg 30 fővel, 1992.-ben csatlakoztunk az Országos Polgárőr Szövetséghez. Azzal a céllal alakultunk, hogy javítsuk a település közbiztonságát, együttműködve az ifjúságvédelmi és szociális szolgálatokkal, megelőzzük illetve csökkentsük a regionális bűnözést.

Elérhetőségek

  • Információs tel.: 06-20/627-5564 (Ha ön is csatlakozna vagy bármi kérdése van)
  • Szolgálati tel.: 06-20/348-0363 (esti órákbna a szolgálat alatt hívható)
  • E-mail címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk

A helyi polgárőr csoport az országban elsőként szerveződött egyesületek egyikeként 1991.-ben alakult meg 30 fővel, 1992.-ben csatlakoztunk az Országos Polgárőr Szövetséghez. Azzal a céllal alakultunk, hogy javítsuk a település közbiztonságát, együttműködve az ifjúságvédelmi és szociális szolgálatokkal, megelőzzük illetve csökkentsük a regionális bűnözést.

Amint azt Önök is tapasztalhatják, az év szinte minden estéjén, éjszakáján szolgálatban vagyunk. 2009.-ben mintegy 16,700 kilométert (napi 46 km) tettünk meg járőrözéssel a település útjain. Bűnmegelőzési tevékenységünk mellett a település és az önkormányzat rendezvényein több esetben biztosítottunk.

Együttműködésünk a Rendőrséggel jónak mondható. A bűnügyekkel kapcsolatos információkat rendszeresen megbeszéljük. A polgárőrautó és a járőrautó között közvetlen telefonkapcsolat van, gyakran látunk el közös szolgálatot.

Minden tanítási napon, reggel 7 és 8 óra közt egy polgárőr a gyermekek által legtöbbet használt gyalogátkelő helyet (a Coop-bolt előtt) alkalmanként rendőri segítséggel megerősítve biztosítja.

A fiatalok által látogatott hétvégi és esti szórakozóhelyeket alkalmanként a rendőrséggel közösen ellenőrizzük, részt veszünk a nyári táborok bűnmegelőzési programjaiban.

Aki kedvet érez a polgárőr tevékenységhez - akár csak kipróbálás szinten is – jelezze nekünk. Erre illetve egyéb kérdésekre a 20/627-5564-es telefonon várjuk a hívását. A gépjárművünkben lévő telefon hívószáma: 20/348-0363, ez az esti órákban, a szolgálati idő alatt hívható.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ha feliratkozik hírlevelünkre, értesítjük friss híreinkről és a községünkben megrendezésre kerülő programokról. Később bármikor leiratkozhat.
© 2012 Erdőkertes Község Önkormányzata | készítette a decolab.hu

Belépés vagy Regisztráció

Belépés