Községünk a Facebookon
Wilkommen

Útépítés

HAZAI TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULÓ FEJLESZTÉSEK

Elindult az Erdőkertes, Béke utca útépítés I. üteme. Részletek

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megyében. Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás?

PANASZKÜLDÉS

Családok Otthonteremtési Kedvezménye - minden információ egy helyenCSOK Blog

Közétkeztetés

Közétkezéssel kapcsolatos ügyintézés a következő e-mail címen: kertesetkezes@gmail.com

Helyi-Sport.hu

Hírek információk az erdőkertesi sportéletről.

www.helyi-sport.hu
MOST BEÉPÍTÉSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL!

Csapadékvíz projekt

Belterületet veszélyeztető vízfolyások és belvízcsatornák felújítása, építése Erdőkertesen

Pályázati azonosító: KMOP-3.3.1/B-10-2010-0032

További információ

Csatorna beruházás

Szennyvíztisztító telep bővítés, korszerűsítés és csatornaépítés a veresegyházi agglomerációban.

Pályázati azonosító: KEOP-1.2.0/2F/09-2009-0023

További információ: szennyviztarsulas.hu

http://erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotatorgk-is-228.jpglink
http://erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotator2gk-is-228.jpglink
Progress bar
A+ A A-
02 máj.

Befogad-LAK Állatvédő Alapítvány

Erdőkertes területén sűrűn utcán kóborló gazdás és gazda nélküli kutyák sok bosszúságot okoztak a lakosságnak. Ez vezette a település vezetését arra, hogy ezen változtatni kell. Civil állatvédők segítségével már nem tudtak hatékonyan fellépni a probléma ellen, ezért 2016.-ban megalapítottuk a Befogad-LAK Erdőkertesi Állatvédő Alapítványt.

  • Kurátor: Mittó Gabriella
  • Székhely: 2113 Erdőkertes Fő tér 4.
  • Telefon: 06-20- 3962189
  • e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • honlap: http://erdokerteskozter.hupont.hu/

Alapítványunk elsődleges célja az állatmentés, harapós, gyáva szocializációhiányos kutyák befogása, szállítása, elhelyezése új gazdához juttatása, ideiglenes befogadók felkutatása, önkéntes állatvédőkkel való kapcsolattartás keresése, állattartással kapcsolatos emberi magatartások figyelemmel kísérése, állatvédelemmel kapcsolatos jogszabályok betartására való felhívások, állatok életkörülményeinek javítása, állatgondozással kapcsolatos tudnivalók népszerűsítése, oktatása, az ivartalanítás fontosságára való figyelemfelhívás. Egyik legfontosabb célunk a kutyák nem várt szaporulatának megfékezése ivartalanítási akciók szervezésével.

2013.január 1 óta kötelező minden 4 hónapos kort betöltött ebet mikrochippel ellátni, valamint veszettség ellen évenként állatorvossal beoltatni. Ennek ellenére még mindig sok jelöletlen kutya él a településen ezért Alapítványunk elindította az „Ingyen chip a veszettség oltás mellé” akciót, hiszen az a kutya aki nem rendelkezik chippel, veszettség oltást sem kaphat, a veszettség embert is veszélyeztető halálos betegség! Az a rászoruló eb tartó, aki jelentkezik nálunk és vállalja a veszettség oltás kifizetését, Alapítványunk fizeti a chip árát!

Alapítványunkhoz bekerült utcán befogott kóborló jelölt és jelöletlen kutyáknak elsősorban eredeti gazdáját keressük. Képeik leírásuk a honlapunkon bemutatásra kerülnek. http://erdokerteskozter.hupont.hu/ . Amennyiben az eredeti gazda felkutatása nem jár eredménnyel, új gazdát keresünk az állatoknak, akik oltva, azonosító mikrochippel ellátva IVARTALANÍTVA kerülnek az új családjukba.

Támogatóink az Erdőkertesi Önkormányzat, helyi és környező településeken élő állatbarátok, a tőlünk kutyát örökbe fogadó gazdik, valamint a Svájci székhelyű Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz ( SUST ) ( Susy Ulzinger Állatvédelmi Alapítvány), más bevételünk nincs az állatok ellátására kezelésére, csak az ADOMÁNYOK.

A SUST-al együttműködve és támogatásukkal fontos célunk az utcán élő „gazdátlan” kutyák ivartalanítása a nem kívánatos szaporulat megelőzése érdekében illetve INGYENES IVARTALANÍTÁSI AKCIÓK szervezése elsősorban olyan állatszerető családok támogatására, akik anyagi lehetőse nem teszi lehetővé állataik ivartalanítását.

2016.-ban 50 db erdőkertesi kutyát ivartalanítottunk INGYEN, a SUST támogatásával és nekik köszönhetően 2017.-ben is lehetőség lesz 50 kutya INGYENES ivartalanítására.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ha feliratkozik hírlevelünkre, értesítjük friss híreinkről és a községünkben megrendezésre kerülő programokról. Később bármikor leiratkozhat.
© 2012 Erdőkertes Község Önkormányzata | készítette a decolab.hu

Belépés vagy Regisztráció

Belépés