Községünk a Facebookon
Wilkommen

Útépítés

HAZAI TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULÓ FEJLESZTÉSEK

Elindult az Erdőkertes, Béke utca útépítés I. üteme. Részletek

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megyében. Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás?

PANASZKÜLDÉS

Családok Otthonteremtési Kedvezménye - minden információ egy helyenCSOK Blog

Közétkeztetés

Közétkezéssel kapcsolatos ügyintézés a következő e-mail címen: kertesetkezes@gmail.com

Helyi-Sport.hu

Hírek információk az erdőkertesi sportéletről.

www.helyi-sport.hu
MOST BEÉPÍTÉSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL!

Csapadékvíz projekt

Belterületet veszélyeztető vízfolyások és belvízcsatornák felújítása, építése Erdőkertesen

Pályázati azonosító: KMOP-3.3.1/B-10-2010-0032

További információ

Csatorna beruházás

Szennyvíztisztító telep bővítés, korszerűsítés és csatornaépítés a veresegyházi agglomerációban.

Pályázati azonosító: KEOP-1.2.0/2F/09-2009-0023

További információ: szennyviztarsulas.hu

http://erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotatorgk-is-228.jpglink
http://erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotator2gk-is-228.jpglink
Progress bar
A+ A A-

Ezelőtt, 2000-ben több erdőkertesi lakos, szakember, úgy döntött, hogy elsősorban a hátrányos helyzetű gyermekek értelmes szabadidő eltöltésének biztosítására, táboroztatás megszervezésére, ifjúság segítésére, pályázati támogatások megszerzésére egy közhasznú egyesületet hoz létre.

Ezelőtt, 2000-ben több erdőkertesi lakos, szakember, úgy döntött, hogy elsősorban a hátrányos helyzetű gyermekek értelmes szabadidő eltöltésének biztosítására, táboroztatás megszervezésére, ifjúság segítésére, pályázati támogatások megszerzésére egy közhasznú egyesületet hoz létre.

Az elmúlt 10 év alatt az alapító 22 tagból ugyan, többen több éves aktivitást követően lemorzsolódtak, többen munkájuk miatt már nem tudnak aktívan részt venni munkánkban. Azonban az elmúlt évek során többen csatlakoztak hozzánk, akikkel a mai napokat is éljük.

10 év alatt 21 nyertes pályázatból, több mint 5,7 millió forintot, 1%-os bevételekből 1,8 millió, magánszemélyek támogatásából 1,2 millió jótékonysági bevételekből: kb. 4,5 millió forintot tudtunk táboroztatásra, játszótér-programra, medenceépítésre, RÁ”d”ÉRÜNK programra és a Települési Egészségterv programra fordítani.

Számos elismerést kaptunk tevékenységünk elismerésére. 2004-ben Pest megyében II. nívódíjat hoztuk el a civil szervezetek közül, a telepelülésen végzett település fejlesztő és közösség építő munkánk elismeréséért. Ugyanebben az évben a Települési Egészségterv programban elért eredményeinkért Erdőkertes Egészséges Település címet vehetett át az akkori Egészségügyi Minisztertől. És most 2009 decemberében településünket az egészséges települések mozgalom keretében falvak kategóriájában országos első helyezéssel díjazták.

Köszönjük minden erdőkertesi, és nem erdőkertesi támogatónak, segítőnek, egyesületi tagnak, aktivistának, az 1%-ot felajánlónak mindazt a támogatást, és azt a rengeteg munkát mellyel az Egyesület elképzelésit, tevékenységét segítették. Önök nélkül mindezeket az eredményeket nem tudtuk volna elérni.

Bízom benne, hogy töretlen lelkesedéssel a következő 10 évben is maradandót tudunk majd alkotni, maradandó élményt tudunk majd gyermekeinknek nyújtani, és 10 év múlva mindezekről ebben az újságban majd beszámolni.

Kérjük Önöket, hogy a jövőben is támogassanak bennünket akár adományaikkal, akár kétkezi munkájukkal, akár ötleteikkel, akár adójuk 1%-nak átadásával. Kérjük azokat a lakosokat legyenek idősebbek, fiatalabbak, akik szívesen részt vennének munkánkban, hogy a következő telefonszámon vagy személyesen a gyermekjóléti szolgálatban jelentkezzenek. Tel: 06-28-595-045.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ha feliratkozik hírlevelünkre, értesítjük friss híreinkről és a községünkben megrendezésre kerülő programokról. Később bármikor leiratkozhat.
© 2012 Erdőkertes Község Önkormányzata | készítette a decolab.hu

Belépés vagy Regisztráció

Belépés