Községünk a Facebookon
Wilkommen

Útépítés

HAZAI TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULÓ FEJLESZTÉSEK

Elindult az Erdőkertes, Béke utca útépítés I. üteme. Részletek

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megyében. Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás?

PANASZKÜLDÉS

Családok Otthonteremtési Kedvezménye - minden információ egy helyenCSOK Blog

Közétkeztetés

Közétkezéssel kapcsolatos ügyintézés a következő e-mail címen: kertesetkezes@gmail.com

Helyi-Sport.hu

Hírek információk az erdőkertesi sportéletről.

www.helyi-sport.hu
MOST BEÉPÍTÉSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL!

Csapadékvíz projekt

Belterületet veszélyeztető vízfolyások és belvízcsatornák felújítása, építése Erdőkertesen

Pályázati azonosító: KMOP-3.3.1/B-10-2010-0032

További információ

Csatorna beruházás

Szennyvíztisztító telep bővítés, korszerűsítés és csatornaépítés a veresegyházi agglomerációban.

Pályázati azonosító: KEOP-1.2.0/2F/09-2009-0023

További információ: szennyviztarsulas.hu

http://erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotatorgk-is-228.jpglink
http://erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotator2gk-is-228.jpglink
Progress bar
A+ A A-
09 márc.

Sérültek, Halmozottan Sérültek és Segítőik Szövetsége

A Sérültek, Halmozottan Sérültek és Segítőik Szövetsége 2011-ben is szeretettel várja mindazokat akik tagai soraiba lépnének, vagy támogatásukkal, adományukkal segítenék Szövetségünket.

A Sérültek, Halmozottan Sérültek és Segítőik Szövetsége 2011-ben is szeretettel várja mindazokat akik tagai soraiba lépnének, vagy támogatásukkal, adományukkal segítenék Szövetségünket.

 • Sérültek, Halmozottan Sérültek és Segítőik Szövetsége
 • Elnök: Hankóné Szabó Márta
 • Székhely: 2113 rdőkertes Bacsó Béla u. 13
 • Tel/ fax: 06 28 476-946
 • Mobil: 06 70 205 2571
 • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Honlap: www.elhetunk.hu

Szeretettel várjuk a sérülteket, halmozottan sérült családtagot gondozó, nevelő családok jelentkezését a Sérültek, Halmozottan Sérültek és Segítőik Szövetsége tagjai közé.

Jelentkezésüket szeretettel fogadjuk és várjuk.

A Szövetség segít a sérült, halmozottan sérült (fogyatékos) személyek egyenjogú és a lehető legteljesebb körű társadalmi beilleszkedésében, szociális biztonságának, rehabilitációjának, emberi és állampolgári jogai érvényesülésének elősegítésében, érdekeik képviseletében.

Működése kiterjed: Budapest és Pest Megye egész területére valamint országosan azon területen élőre, aki elfogadja a Szövetség Alapszabályát, tagdíját befizeti. A Szövetség kiemelkedően közhasznú szervezet, mert tevékenysége során olyan közfeladatot lát el, amely a szociális igazgatásról és a szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény ír elő. Amit nyújtani tudunk: jogvédelem, érdekképviselet, információs hálózat kiépítése, a sérült, halmozottan sérültet nevelő családok számára részletes felvilágosítás biztosítása, állandó kapcsolattartás a sérült, halmozottan sérültek szüleivel, gyámjával, részvétel az érintettekre vonatkozó egészségügyi, szociális jogszabályok megalkotásában, véleményezésében, nyaraltatás szervezése, kapcsolatteremtés nemzetközi szervezetekkel, egyesületekkel, jogi tanácsadás, szülők továbbképzése, lelki segítségnyújtás, klub létrehozása sérült, halmozottan sérült számára, valamint adománygyűjtés.

Szeretnénk ha Ön is tag lenne így eredményesebben védheti saját és sérült hozzátartozója érdekeit, több ismerettel segíthetné előrejutását.

Éves tagdíj: 1200 Ft / családi / Pártoló tagok jelentkezését is várjuk! Kérjük, ha még nem kötelezte el magát ajánlja fel 2009.évi adójának 1%-át Szövetségünk részére. Adószám: 1% - ra 18121300-1-13 Banksz: 11600006 – 00000000 - 17689737

A kapcsolatfelvétel módjai:

 • Hankóné Szabó Márta elnöknél, Székhely: 2113. Erdőkertes, Bacsó Béla u. 13. tel: +36 06-70/205-2571, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., skype: Hankó László2
 • Bajnok Andrea elnökhelyettesnél,: +36 06-20/544-7117, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., messenger cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
 • Illetve a Szövetség: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a www.elhetunk.hu internet elérhetőségein lehet velünk kapcsolatba lépni.

1 hozzászólás

 • Mónika

  Üdvözlet.Mónika vagyok Tatabányáról van 1 halmozottan sérült kislányom és érdeklődi szeretnék milyen támogatást hogyan lehet kérelmezni.Jelenleg emelt cspótlék és gyest kapok,de úgy értesültem vannak még lehetőségek amit igénybe lehet venni.Köszönet Pócsiné Mónika

  Mónika 2012. november 22. csütörtök, 14:27 Hozzászólás hivatkozás
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ha feliratkozik hírlevelünkre, értesítjük friss híreinkről és a községünkben megrendezésre kerülő programokról. Később bármikor leiratkozhat.
© 2012 Erdőkertes Község Önkormányzata | készítette a decolab.hu

Belépés vagy Regisztráció

Belépés