Közművállalatok

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Az ELMIB Csoport Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő, hazai tulajdonban lévő energetikai társasága, mely teljes körű, a térségi adottságokhoz alkalmazkodó, környezetbarát szolgáltatásokat nyújt az önkormányzatok és a vállalatok számára az ország egész területén. A helyben található zöld energiára épülő innovatív megoldásaink eredményeképp lényegesen kisebb környezetterhelés mellett jelentősen javul az energiatermelés és -felhasználás hatékonysága, nő az ellátás biztonsága és csökken az energia ára. Az ELMIB a hazai önkormányzatok mintegy negyedével, csaknem 900 önkormányzattal áll szerződéses kapcsolatban.

Az ELMIB csoport integrált ügyfélszolgálata a következő elérhetőségeken várja kérdéseit:

 • Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 40 200 752
 • Közvilágítási hiba bejelentése: 06 40 200 817-es telefonszámon

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A villamosenergia- szolgáltatás a mai ember életének nélkülözhetetlen része, nemcsak a háztartások, hanem az ipar, a mezőgazdaság, a különböző szolgáltatások és a közlekedés sem működhetnének nélküle. A villamos energia előállítása, továbbítása és felhasználása egyaránt megoldható a természetet kímélő módon. Az európai uniós országok környezet védelmi előírásainak megfelelően Magyarország is folyamatosan korszerűsíti energiatermelési rendszerét. A hagyományos - szén, illetve gáztüzelésű - erőművek esetében ez olyan berendezések alkalmazását jelenti, amelyek csökkentik a szennyező anyagok kibocsátását. Emellett a villamos energia előállításában egyre nagyobb teret nyernek az úgynevezett megújuló energiaforrások, a víz, a szél és a nap Az erőművekben megtermelt villamos energiát távvezetéken, vagy földkábelen juttatják el az áramszolgáltatók a fogyasztókhoz.

A telefonos ügyfélszolgálat a számlázással kapcsolatos megkereséseket munkanapokon 7 és 20 óra közötti időtartamban fogadja.

 • Számlázás, és egyéb ügyintézés : 06 40 38 38 38
 • Kizárólag hibabejelentésre szolgáló vonalunk: 06 40 38 39 40
 • Villanymérő állás rögzítése: ide kattintva

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

AFŐGÁZ 2007 óta a hazai szabadpiaci földgáz kereskedelem meghatározó szereplője és 2011 óta már a lakossági ügyfelek sem csak Budapesten, hanem további tíz megyében is választhatták a céget szolgáltatójuknak, 2015. április 1-jétől pedig már az ország teljes területén biztosít egyetemes földgázszolgáltatást az arra jogosult felhasználók részére. 2014-ben és 2015-ben a FŐGÁZ Zrt. egy komplex tulajdonosváltást követően, nemzeti tulajdonú társaságként az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. szakmai irányítása alá került.

 • Általános ügyfélszolgálati ügyintézés: +36 40 474-474
 • Mérőállás diktálás csak vezetékes telefonról: +36 40 474-474
 • Gázmérő állás rögzítése: ide kattintva

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

AA közvilágítási hibák gyors javításában ÖN IS SEGÍTHET. Jelentse közvetlenül az észlelt közvilágítási hibákat! A következő adatokat kell megadnia: a hiba előfordulásának pontos helye (település, utca, házszám vagy oszlopszám); a hiba jellege; a hibával érintett lámpatestek pontos (vagy körülbelüli) száma. A hibabejelentés az Ön nevének, és telefonos elérhetőségének megadásával lesz teljes. SEGÍTSÉGÉT KÖSZÖNJÜK!

 • Közvilágítási hibabejelentés: +36 1 457 0575
 • Weboldal: ide kattintva

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A társaság döntően Pest megyében a Dunakanyar térségében és a főváros agglomerációjában végez viziközmű szolgáltatást, ugyanakkor működése Nógrád és Komárom-Esztergom megyék egyes településeire is kiterjed. A társaságot a viziközművek üzemeltetésére alapították. Ennek megfelelően alaptevékenysége az ivóvízellátást, valamint a szennyvízelvezetést és -tisztítást szolgáló viziközművek működtetése, s ezáltal közüzemi szolgáltatás biztosítása. Emellett a viziközmű szolgáltatáshoz kapcsolódó építés-szerelési, ipari és szerviz-tevékenységet is végez.

Az ügyfélszolgálatok telefonon, illetve személyesen történő felkereséséhez szükséges, hogy a Fogyasztó ismerje és közölni tudja az ügyintézővel: az aktuális fizető kódját, esetleg a fogyasztóhely számát.

 • CALL-CENTER-es telefonos ügyfélszolgálat: 06 40 881-188; 06 27 511-511
 • Vízmérőállás bejelentése: ide kattintva

Szerkesztőség

Bármilyen, weboldalunkat érintő észrevétellel forduljon szerkesztőségünkhöz.

Az űrlap kitöltésével üzenetet küldhet részünkre. Üzenet küldés

Utoljára módosítva

2017. december 14.
2017. december 14.
2018. január 13.

Erdőkertes Község Önkormányzata

 • Cím: 2113 Erdőkertes, Fő tér 4.
 • Telefon: 06-28/595-040
 • Fax: 06-28/595-041
 • Email: erdokertes@erdokertes.hu
©2019 Erdőkertes Község Önkormányzata. Készítette: brightstaff
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben