Hírek

Judo - Eredményeink 2013

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Eredményeink

2013. október 6-án került megrendezésre Kecskeméten a Zsoldos Zsolt Judo Emlékverseny, amelyen 4 korosztályban az UTE kihelyezett Erdőkertesi Szakosztálya 11 fő judokát indított. Mind a 11 fő sikeresen szerepelt a saját korosztályában és súlycsoportjában.

Külön kiemelt dicséret illeti a verseny legfiatalabb versenyzőjét, Nagy Anna judokát, aki a 27 kg-os súlycsoportban versenyzett és V. helyezést ért el gyermek korosztályban. Ez azért is nagyon szép eredmény tőle, mivel egy évvel idősebbekkel kellett küzdenie. Sajnálatos módon egy fő, Papp Adrienn judokánk visszalépett a versenyzéstől sérülés miatt, mert eltört az orrcsontja.

Köszönet a szülőknek, akik lehetővé tették, hogy gyermekeik elindulhassanak ezen a versenyen.

Vincze Zoltán és Pápai Tibor edzők

 

2013. október 13-án az UTE Ifjúsági CSB került megrendezésre. Erdőkertesről az UTE női csapatában 2 fő képviselt bennünket. Az országos csapatbajnokságon az UTE lányai második helyezést értek el. Gratulálunk nekik és további sok sikert kívánunk versenyeikhez.

2013. október 19-én Cegléden került megrendezésre a Diák „A”-„B” OB. Az Országos Bajnokságon 4 fővel képviseltettük az UTE csapatát. Az egyéni bajnokság után ebben a korosztályban csapatbajnokságra is sor került, ahol Diák „B” lánycsapatban – 33 kg-ban Horéna Szintia versenyzőnket is beválogatták a Budapesti régió csapatába. Részvételével a lánycsapat a II. helyezést érte el. Külön gratulálunk neki a helytállásáért.

2013. augusztus 24-25-én Siklóson került megrendezésre a XII.”Thermal Spa” Tenkes Kupa Nemzetközi Judo Verseny és U23 Nyílt Országos Bajnokság. Az UTE-Erdőkertes Judo Klubja 8 versenyzőt nevezett és versenyeztetett ezen a két napon. Összesen több mint 8 ország negyvenhat judo klubjának 500 judósa versenyzett ezen a hétvégén. A következő eredményeink születtek:

 • 1. Vincze Vivien 63 kg U23 – V. hely; U18 – V. hely
 • 2. Tolnai Vivien +70 kg U18 – III. hely; U15 +63 kg – III. hely
 • 3. Mentes Péter 50 kg U11 – I. hely
 • 4. Horéna Szintia 35 kg U13 – III.hely
 • 5. Selmeczi Zselyke 56 kg U13 – II. hely
 • 6. Papp Adrienn 45 kg U13 – III. hely
 • 7. Ignátz Dávid 27 kg U9 – VII. hely
 • 8. Horéna Roland 45 kg U13 – VII. hely

Az egyéni eredményeken túl az összesített éremtáblázatban a 46 judo klub közül a III. helyezést érte el klubunk, melyért egy gyönyörű kupát hozhattunk haza! Gratulálunk versenyzőinknek, és köszönjük a szülőknek, hogy anyagilag lehetővé tették a gyermekeik versenyen való részvételét!

2013.09.14-én került megrendezésre Budapesten a 30. Budapest Kupa elnevezésű judo verseny, melyen 10 fő versenyzőnk indult. A fényképen feltüntetett helyezéseket érték el judokáink. Büszkék vagyunk rájuk!

2013.09.21-én Egerben került megrendezésre a XIV. Tóth Péter Emlékverseny, melyen az erdőkertesi judokák 11 fővel neveztek, és a fényképen látható helyezéseket érték el. A versenyen több, mint 28 judo klub képviseltette magát, melyből csapatunk az elért eredmények összpontszáma alapján az I. helyezettnek járó kupát hozta el.

2013. november 09. Győrszentiván Serdülő OB

Az UTE Judo Szakosztályának Erdőkertesi Tagozata 2 főt indított a versenyen. Dicséretre méltó Selmeczi Zselyke teljesítménye, aki Diák „A” korosztályos létére elindult, és jól „verekedett” a versenyen. Gratulálunk nekik!

2013. november 16. BP UTE Diák „C” OB

Szakosztályunk 3 főt nevezett a versenyre. A verseny sajátossága, hogy súlycsoportonként igen nagy létszám jellemezte a részvételt. Átlagban 16 és 18 fő közötti létszám szerepelt súlycsoportonként. Az egyéni versenyt követően a régiók között csapatbajnokságra került sor. A Budapest Régió Csapatába szakosztályunkból is beválogattak egy főt, 55 kg-ban Tolnai Jánost, aki a csapatával I. helyezést ért el. A versenyen mindvégig jól küzdött és szép Ippon értékű dobásokat hajtott végre. Gratulálunk nekik!

2013. november 17. BP UTE II. o. Felnőtt OB

A versenyen 1 fővel képviseltettük magunkat. Dicséretes, hogy ifi korosztályos létére elindult és nagyon szép küzdelmeket hajtott végre a felnőttek világában Vincze Vivien – 63 kg-ban. Ez az elért eredményén is jól tükröződött, mivel az V. helyet sikerült kiharcolnia. Gratulálunk neki!

2013. december 01-én került megrendezésre Budapesten a BHSE-ben a felnőtt III. osztályú országos bajnokság, ahol 1 főt indítottunk – 63 kg-ban Vincze Vivien ifi korosztályú versenyzőt, aki II. helyezést ért el. Külön gratulálunk neki, hogy a felnőttek között fiatal létére jól megállta a helyét!

2013. december 6-án Budapesten a Megyeri úton az UTE judo termében került megrendezésre az UTE házi versenye, ahol szakosztályunk 3 főt indított. A következő eredmények születtek:

2013. december 8-án Szeged-Deszken került megrendezésre az Országos Junior és Serdülő Csapatbajnokság. A versenyen több, mint 35 csapat nevezett. Szakosztályunkból 5 főt neveztünk az UTE csapatában, ahol a következő eredmények születtek:

Serdülő CSB lány: I. hely – UTE csapata

Serdülő CSB fiú: III. hely – UTE csapata

Junior női CSB: V. hely – UTE csapata

2013. december 8-án Miskolcon került megrendezésre az Országos meghívásos Mikulás-kupa, ahol szakosztályunk 8 fő versenyzőt indított. A 8 főből 6 fő érmes helyezéssel zárta a versenyt. Külön köszönet a szülőknek, akik lehetővé tették gyermekeik számára a versenyen való részvételt.

Szerkesztőség

Bármilyen, weboldalunkat érintő észrevétellel forduljon szerkesztőségünkhöz.

Az űrlap kitöltésével üzenetet küldhet részünkre. Üzenet küldés

Erdőkertes Község Önkormányzata

 • Cím: 2113 Erdőkertes, Fő tér 4.
 • Telefon: 06-28/595-040
 • Fax: 06-28/595-041
 • Email: erdokertes@erdokertes.hu
©2022 Erdőkertes Község Önkormányzata. Készítette: brightstaff | TiGeRSoft
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben