Hírek

Judo - Eredményeink 2016

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az UTE-Erdőkertes Judo Szakosztályának 2016-os eredményei.

JUDO EREDMÉNYEINK 2016.

2016. január 30-án került megrendezésre Zalaegerszegen a Serdülő „B” Diákolimpia, hol - 55 kg súlycsoportban Mentes Péter III. helyezést ért el, - 40 kg súlycsoportban Újvári Lajos is szépen küzdött. Gratulálunk nekik!

 A 2016. február 6-án Nagykőrösön megrendezésre kerülő II. Kőrös Kupa- Serdülők versenyen és a február 7-én Budapesten megrendezésre kerülő UTE Regionális Rangsor versenyen az alábbi eredményeket értük el:

3 db. aranyérem: Pribojszki István, Kovács Áron, Balogh Hetti

1. db. ezüstérem: Neményi Gergő

3 db. bronzérem: Klimov Misa, Fristáczki Árpád, Újvári Lajos

1 db. V. hely: Illés Gergő

1 db. VII. hely Mentes Péter

 

Gratulálunk mindenkinek! Az igazi eredményeket csak a sok munka hozza meg ugyanúgy, ahogy majd a felnőtt életben is!

 

 

2016. február 20-án került megrendezésre Vásárosnaményban a Serdülő „A” Diákolimpia, ahol judokáink az alábbi eredményeket érték el: 

I. hely: Pribojszki István + 81 kg. 3 ippon győzelem. 

V. hely: Neményi Gergő -81 kg. 2 másodpercen múlott a bronz érem. 

VII. hely: Újvári Lajos 40 kg. 3 győzelem. Lajos eredménye azért is dicséretes, mert a két évvel idősebbek között küzdött. Súlycsoportja a legnépesebb volt, 27 indulóval. 

Klimov Misa sajnos a verseny előtt belázasodott és az orvos nem engedte indulni. 

V. hely: Juhász János, - 81 kg. 

 

Gratulálunk a fiúknak!

2016. március 12-én került megrendezésre a Budaörs kupa nemzetközi, meghívásos judoverseny, melyen a következő eredmények születtek:

Balogh Hetti: III. helyezés, 1 vereség, 2 győzelem. Nagyon jól küzdött, az első küzdelmében egy kicsit figyelmetlen volt, de utána nem tudták nagy erőfeszítésre kényszeríteni.

Zsigmond Levente: III. helyezés. Nagy küzdelmei voltak, 1 vereség, egy győzelem, nagyon kevés kellett volna a döntőbejutáshoz.

Újvári Lajos: V. helyezés. Az egyik legnépesebb és legerősebb súlycsoport. Egy ipponos győzelemmel kezdett, de a visszamérkőzésen rászaladt egy dobásra, így lemaradt a bronzéremről. Ő volt, aki a legjobban akarta a győzelmet, csak dicsérni lehet.

Weinwurm Nikolett: III. helyezés. Négyen voltak a súlycsoportban, 1 győzelem, 3 vereség a mérlege. Niki betartva az edzői instrukciókat, olyan ellenfelét győzte le, akitől korábban mindig kikapott.

Mentes Péter: V. helyezés. Peti a legkeményebb küzdelmeket vívta mindenki közül. Az eredmény nem tükrözi azt, hogy milyen szoros mérkőzéseket vívott. Az 1 ipponos győzelme után GS-ban, bírói döntéssel maradt le a döntőről, a második veresége is hasonlóan szoros volt. Meg kell jegyezni, hogy az utolsó küzdelme után odajött Hadfi Dániel (korábbi Európa bajnok) és megdicsérte Petit.

Neményi Gergő: I. helyezés. 2 ipponos győzelme azt jelenti, hogy jó úton halad. Rajta lehet látni, hogy az edzéseken végzett lelkiismeretes munka meg fogja hozni az eredményeket.

Pribojszki István: I. helyezés. Pistinek - sajnos - nem volt olyan ellenfele, aki különösebb erőkifejtésre kényszerítette volna. Hozta azt, amit elvártunk tőle 2 ipponos győzelemmel.

 

Gratulálunk az egész csapatnak!

2016. március 19-én került megrendezésre Baján a nemzetközi serdülő válogató verseny, ahol a képen látható eredmények születtek. Gratulálunk, fiúk! 

 

2016. április 24-én került megrendezésre, Kecskeméten a Szentkirályi kupa judo verseny, 40 egyesület, mintegy 400 judoka részvételével. Az erdőkertesi judosok 6 versenyzővel vettek részt a küzdelmekben.
Eredményeink: I. helyezettek: Újvári Lajos, Zsigmond Levente, Klimov Mihály. II. helyezettek: Weinwurm Nikolett, Mentes Péter. VII. helyezett: Illés Gergő. Az egyesületek pontversenyében az erdőkertesi judosok az előkelő 8. helyen végeztek!

 

 

2016. június 03-án Győrben került megrendezésre a Serdülő Európa Kupa, ahol a + 81 kg-os súlycsoportban Pribojszki István versenyzőnk első helyezést ért el! Ezzel biztosan vezeti a korosztálya és súlycsoportja rangsorát. Pistinek gratulálunk!

 

2016. június 11-én Tatán került megrendezésre a Junior Diákolimpia, amelyen -57 kg súlycsoportban V.helyezést ért el Vincze Vivien versenyzőnk, gratulálunk az elért eredményéhez!

2016. június 12-én került sor Svájcban a Nemzetközi Meghívásos versenyre, amelyen versenyzőink az alábbi nagyszerű eredményeket érték el: 

2016. szeptember 10-én került sor Szegeden a Nemzetközi Meghívásos versenyre, amelyen versenyzőink az alábbi nagyszerű eredményeket érték el:

 

2016. szeptember 11-én került megrendezésre Tatabányán a regionális verseny, amelyen Mentes Péter versenyzőnk -60 kg-ban aranyérmet szerzett. Gratulálunk a teljesítményéhez!

 

2016. szeptember 17-én Egerben 7 fővel vett részt csapatunk a Tóth Péter emlékversenyen, amely egyben országos rangsorverseny is volt. Eredményeink:

I. helyezett: Újvári Lajos diák "A" korosztály 41 kg.

II. helyezett: Zsigmond Levente diák "B" korosztály 45 kg.

II. helyezett: Pribojszki István serdülő korosztály +81 kg.

III. helyezett: Juhász János serdülő korosztály + 81 kg.

III. helyezett: Weinwurm Nikolett diák "A" korosztály + 56 kg.

 

Diák korosztályúak, akik indultak serdülő korosztályban is:

Weinwurm Nikolett  -63 kg. III. hely

Újvári Lajos -45 kg. V. hely 

Gratulálunk a versenyzőknek és köszönet a segítő szülőknek!

 

Pakson került megrendezésre a XXXV. Atomkupa, ahol Diák "A" korosztályban -41 kg-os súlycsoportban Újvári Lajos versenyzőnk harmadik helyezést ért el. Gratulálunk a teljesítményéhez!

 

Kecskeméten került megrendezésre 2016.10.08-án az Országos Bajnokság, ahol Diák "B" korosztályban -45 kg-os súlycsoportban Zsigmond Levente versenyzőnk harmadik helyezést ért el. Gratulálunk a teljesítményéhez!

 

Kecskeméten került megrendezésre 2016.10.08-án a Regionális Csapatbajnokság, ahol Diák "B" korosztályban -45 kg-os súlycsoportban a Budapesti Régió csapatában szerepelt Zsigmond Levente versenyzőnk is. A Budapesti Régió csapata I. helyezést ért el a versenyen, a kiemelkedő teljesítményéért gratulálunk Leventének!

2016. november 26-án Baján került megrendezésre a Serdülő Országos Bajnokság, amelyen +81 kg súlycsoportban III. helyezést ért el Juhász János versenyzőnk. Janinak gratulálunk!

2016. november 27-én Budapesten került megrendezésre a MEFOB - Magyarországi Egyetemisták és Főiskolások Országos Bajnoksága, amelyen -57 kg súlycsoportban III. helyezést ért el Vincze Vivien versenyzőnk, gratulálunk az elért eredményéhez!

  

2016. december 10-én került megrendezésre Budapesten a BRJSZ Regionális Bajnokság, ahol a képeken látható eredmények születtek. Gratulálunk judokáinknak a kimagasló eredményekhez!

  

  

 

 

Szerkesztőség

Bármilyen, weboldalunkat érintő észrevétellel forduljon szerkesztőségünkhöz.

Az űrlap kitöltésével üzenetet küldhet részünkre. Üzenet küldés

Utoljára módosítva

2017. december 14.
2017. december 14.
2018. január 13.

Erdőkertes Község Önkormányzata

  • Cím: 2113 Erdőkertes, Fő tér 4.
  • Telefon: 06-28/595-040
  • Fax: 06-28/595-041
  • Email: erdokertes@erdokertes.hu
©2019 Erdőkertes Község Önkormányzata. Készítette: brightstaff
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben