Hírek

Judo - Eredményeink 2016

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

JUDO EREDMÉNYEINK 2016.

2016. január 30-án került megrendezésre Zalaegerszegen a Serdülő „B” Diákolimpia, hol - 55 kg súlycsoportban Mentes Péter III. helyezést ért el, - 40 kg súlycsoportban Újvári Lajos is szépen küzdött. Gratulálunk nekik!

 A 2016. február 6-án Nagykőrösön megrendezésre kerülő II. Kőrös Kupa- Serdülők versenyen és a február 7-én Budapesten megrendezésre kerülő UTE Regionális Rangsor versenyen az alábbi eredményeket értük el:

3 db. aranyérem: Pribojszki István, Kovács Áron, Balogh Hetti

1. db. ezüstérem: Neményi Gergő

3 db. bronzérem: Klimov Misa, Fristáczki Árpád, Újvári Lajos

1 db. V. hely: Illés Gergő

1 db. VII. hely Mentes Péter

 

Gratulálunk mindenkinek! Az igazi eredményeket csak a sok munka hozza meg ugyanúgy, ahogy majd a felnőtt életben is!

 

 

2016. február 20-án került megrendezésre Vásárosnaményban a Serdülő „A” Diákolimpia, ahol judokáink az alábbi eredményeket érték el: 

I. hely: Pribojszki István + 81 kg. 3 ippon győzelem. 

V. hely: Neményi Gergő -81 kg. 2 másodpercen múlott a bronz érem. 

VII. hely: Újvári Lajos 40 kg. 3 győzelem. Lajos eredménye azért is dicséretes, mert a két évvel idősebbek között küzdött. Súlycsoportja a legnépesebb volt, 27 indulóval. 

Klimov Misa sajnos a verseny előtt belázasodott és az orvos nem engedte indulni. 

V. hely: Juhász János, - 81 kg. 

 

Gratulálunk a fiúknak!

2016. március 12-én került megrendezésre a Budaörs kupa nemzetközi, meghívásos judoverseny, melyen a következő eredmények születtek:

Balogh Hetti: III. helyezés, 1 vereség, 2 győzelem. Nagyon jól küzdött, az első küzdelmében egy kicsit figyelmetlen volt, de utána nem tudták nagy erőfeszítésre kényszeríteni.

Zsigmond Levente: III. helyezés. Nagy küzdelmei voltak, 1 vereség, egy győzelem, nagyon kevés kellett volna a döntőbejutáshoz.

Újvári Lajos: V. helyezés. Az egyik legnépesebb és legerősebb súlycsoport. Egy ipponos győzelemmel kezdett, de a visszamérkőzésen rászaladt egy dobásra, így lemaradt a bronzéremről. Ő volt, aki a legjobban akarta a győzelmet, csak dicsérni lehet.

Weinwurm Nikolett: III. helyezés. Négyen voltak a súlycsoportban, 1 győzelem, 3 vereség a mérlege. Niki betartva az edzői instrukciókat, olyan ellenfelét győzte le, akitől korábban mindig kikapott.

Mentes Péter: V. helyezés. Peti a legkeményebb küzdelmeket vívta mindenki közül. Az eredmény nem tükrözi azt, hogy milyen szoros mérkőzéseket vívott. Az 1 ipponos győzelme után GS-ban, bírói döntéssel maradt le a döntőről, a második veresége is hasonlóan szoros volt. Meg kell jegyezni, hogy az utolsó küzdelme után odajött Hadfi Dániel (korábbi Európa bajnok) és megdicsérte Petit.

Neményi Gergő: I. helyezés. 2 ipponos győzelme azt jelenti, hogy jó úton halad. Rajta lehet látni, hogy az edzéseken végzett lelkiismeretes munka meg fogja hozni az eredményeket.

Pribojszki István: I. helyezés. Pistinek - sajnos - nem volt olyan ellenfele, aki különösebb erőkifejtésre kényszerítette volna. Hozta azt, amit elvártunk tőle 2 ipponos győzelemmel.

 

Gratulálunk az egész csapatnak!

2016. március 19-én került megrendezésre Baján a nemzetközi serdülő válogató verseny, ahol a képen látható eredmények születtek. Gratulálunk, fiúk! 

 

2016. április 24-én került megrendezésre, Kecskeméten a Szentkirályi kupa judo verseny, 40 egyesület, mintegy 400 judoka részvételével. Az erdőkertesi judosok 6 versenyzővel vettek részt a küzdelmekben.
Eredményeink: I. helyezettek: Újvári Lajos, Zsigmond Levente, Klimov Mihály. II. helyezettek: Weinwurm Nikolett, Mentes Péter. VII. helyezett: Illés Gergő. Az egyesületek pontversenyében az erdőkertesi judosok az előkelő 8. helyen végeztek!

 

 

2016. június 03-án Győrben került megrendezésre a Serdülő Európa Kupa, ahol a + 81 kg-os súlycsoportban Pribojszki István versenyzőnk első helyezést ért el! Ezzel biztosan vezeti a korosztálya és súlycsoportja rangsorát. Pistinek gratulálunk!

 

2016. június 11-én Tatán került megrendezésre a Junior Diákolimpia, amelyen -57 kg súlycsoportban V.helyezést ért el Vincze Vivien versenyzőnk, gratulálunk az elért eredményéhez!

2016. június 12-én került sor Svájcban a Nemzetközi Meghívásos versenyre, amelyen versenyzőink az alábbi nagyszerű eredményeket érték el: 

2016. szeptember 10-én került sor Szegeden a Nemzetközi Meghívásos versenyre, amelyen versenyzőink az alábbi nagyszerű eredményeket érték el:

 

2016. szeptember 11-én került megrendezésre Tatabányán a regionális verseny, amelyen Mentes Péter versenyzőnk -60 kg-ban aranyérmet szerzett. Gratulálunk a teljesítményéhez!

 

2016. szeptember 17-én Egerben 7 fővel vett részt csapatunk a Tóth Péter emlékversenyen, amely egyben országos rangsorverseny is volt. Eredményeink:

I. helyezett: Újvári Lajos diák "A" korosztály 41 kg.

II. helyezett: Zsigmond Levente diák "B" korosztály 45 kg.

II. helyezett: Pribojszki István serdülő korosztály +81 kg.

III. helyezett: Juhász János serdülő korosztály + 81 kg.

III. helyezett: Weinwurm Nikolett diák "A" korosztály + 56 kg.

 

Diák korosztályúak, akik indultak serdülő korosztályban is:

Weinwurm Nikolett  -63 kg. III. hely

Újvári Lajos -45 kg. V. hely 

Gratulálunk a versenyzőknek és köszönet a segítő szülőknek!

 

Pakson került megrendezésre a XXXV. Atomkupa, ahol Diák "A" korosztályban -41 kg-os súlycsoportban Újvári Lajos versenyzőnk harmadik helyezést ért el. Gratulálunk a teljesítményéhez!

 

Kecskeméten került megrendezésre 2016.10.08-án az Országos Bajnokság, ahol Diák "B" korosztályban -45 kg-os súlycsoportban Zsigmond Levente versenyzőnk harmadik helyezést ért el. Gratulálunk a teljesítményéhez!

 

Kecskeméten került megrendezésre 2016.10.08-án a Regionális Csapatbajnokság, ahol Diák "B" korosztályban -45 kg-os súlycsoportban a Budapesti Régió csapatában szerepelt Zsigmond Levente versenyzőnk is. A Budapesti Régió csapata I. helyezést ért el a versenyen, a kiemelkedő teljesítményéért gratulálunk Leventének!

2016. november 26-án Baján került megrendezésre a Serdülő Országos Bajnokság, amelyen +81 kg súlycsoportban III. helyezést ért el Juhász János versenyzőnk. Janinak gratulálunk!

2016. november 27-én Budapesten került megrendezésre a MEFOB - Magyarországi Egyetemisták és Főiskolások Országos Bajnoksága, amelyen -57 kg súlycsoportban III. helyezést ért el Vincze Vivien versenyzőnk, gratulálunk az elért eredményéhez!

  

2016. december 10-én került megrendezésre Budapesten a BRJSZ Regionális Bajnokság, ahol a képeken látható eredmények születtek. Gratulálunk judokáinknak a kimagasló eredményekhez!

  

  

 

 

Szerkesztőség

Bármilyen, weboldalunkat érintő észrevétellel forduljon szerkesztőségünkhöz.

Az űrlap kitöltésével üzenetet küldhet részünkre. Üzenet küldés

Erdőkertes Község Önkormányzata

  • Cím: 2113 Erdőkertes, Fő tér 4.
  • Telefon: 06-28/595-040
  • Fax: 06-28/595-041
  • Email: erdokertes@erdokertes.hu
©2022 Erdőkertes Község Önkormányzata. Készítette: brightstaff | TiGeRSoft
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben