Hírek

HA  EZ SIKERÜL, ÚJ IDŐSZÁMÍTÁS KEZDŐDHET ERDŐKERTESEN

Nagyon fontos eredményt értünk el, de még tárgyalunk a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztériummal.

2022 óta dolgozunk azon, hogy meglévő területeink hasznosításával új vállalkozásokat hozzunk a településre, hiszen adóerőképességünk szerint a megye 187 települése közül Erdőkertes a 180. helyen áll.

Rendkívül fontos mérföldkőhöz érkeztünk Erdőkertes életében, hiszen önkormányzati telkek vállalkozói parkká fejlesztésével biztosítani tudjuk a pénzügyi forrást további fejlesztésekhez, leginkább a Mellékút Fejlesztési Programunkhoz és a járdaépítésekhez.

A szolgáltatói park terve 2022 óta napirenden van a Képviselőtestületben. Pályáztunk is forrás érdekében.

A korábbi támogatói döntés értelmében forráshiány miatt tartaléklistára kerültünk. Most viszont lehetőségünk van megváltoztatott finanszírozási feltételek mellett megvalósítani a beruházást.

Azt gondolom, beérett a munka gyümölcse, így azzal kalkulálhatnak az erdőkertesi lakostársaim, ha sikerül végig menedzselnünk ennek a vállalkozói parknak a kialakítását, sikerül kis-és középvállalkozásokat Erdőkertesre csábítanunk, akkor nemcsak a további útfejlesztési projektekben tudunk jelentőset lépni, hanem a munkalehetőségek száma is megnő helyben, ami azoknak is sokat jelent, akik idősebbek, de már belefáradtak az ingázásba, és azoknak is, aki kisgyermek mellől szeretnének visszatérni a munka világába.

Hír megosztása: